Foto's Schoolhandbaltoernooi

Vanmiddag was het schoolhandbaltoernooi voor groep 3 t/m 8. In het algemene fotoalbum kunt u foto's vinden!

Foto's Carnaval

In het algemene fotoalbum en het fotoalbum van groep 3a staan foto's van Carnaval.

Opening Amstel

Groep 7 en 8 starten vanaf vandaag op de Amstel. Deze nevenlocatie hebben we natuurlijk feestelijk geopend, met taart! De foto's van de opening kunt u vinden in het algemene fotoalbum.

Kinderboekenweek

In het algemene fotoalbum staan foto's van de opening van de Kinderboekenweek. En in het album van groep 3a staan foto's van de workshop die zij hebben gedaan in het Kunstencentrum.

Foto's

In de fotoalbums van groep 1-2a en groep 8 staan inmiddels al wat foto's. Neem daar snel een kijkje!

Welkom op school!

De vakantie zit er weer op. We willen iedereen een fijn, gezellig en leerzaam schooljaar toewensen!