Team

Onze directeur

20161108 172112 Mijn naam is Guinevere Janssen. Ik ben sinds 1 augustus 2013 de directeur. Samen met het team wil ik het beste uit de kinderen halen. Belangrijk vind ik dat de kinderen zich thuis voelen op school, wat een belangrijke basis is voor hun ontwikkeling. Dat de Teresiaschool Kanjerschool is, levert daar een mooie bijdrage aan.
Vijf dagen in de week ben ik werkzaam. De samenwerking met de ouders vind ik belangrijk om een goede, gezonde en leefbare school te kunnen zijn. Goed onderwijs maak je samen!
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en sport ik graag.
Mijn emailadres is: infoteresiaschool@leerrijk.nl 
   

Onze IB-er

20161108 172134 Ik ben Marijke Mermans en werk drie dagen op deze Kanjerschool als intern begeleider. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. In die tijd probeer ik alles wat te maken heeft met 'zorg' voor kinderen én leerkrachten goed te regelen. Hiervoor zal ik veel samenwerken met juf Guinevere.
Maar ik kom ook regelmatig in de groepen; om een kijkje nemen of met een kind te werken of om een filmopname te maken. Soms zal ik samen met kinderen extra oefenen voor rekenen of lezen, een extra toets afnemen of een gesprekje voeren.  Sommige ouders zullen mij tegenkomen bij gesprekken over hun kind.
Mijn emailadres is: marijkemermans@leerrijk.nl 
   

Groep 1-2a 

petral
Ik ben Petra Litzroth.
Ik ben vertrouwenscontactpersoon. Naast verschillende taken  verzorg ik de intake van de nieuwe kleuterleerlingen.
Ik wens alle ouders en kinderen een super schooljaar toe!!!!!
Mijn emailadres is: petralitzroth@leerrijk.nl 
   Mijn naam is Dian van Gils, dit schooljaar geef ik ondersteuning aan de kinderen van Unit 1, iedere vrijdagochtend. De andere dagen werk ik als invalkracht voor Stichting Leerrijk. Ik heb er heel veel zin in om op de Teresia te werken. Hiervoor was ik al enkele jaren vaste invalkracht en nu is 't fijn om vaste dagen te hebben. Ik vind het heerlijk om met kleuters te werken. Spelend leren en ontdekken vind ik heel belangrijk en zorgen voor een fijne sfeer in de klas. In mijn vrije tijd zing ik bij koor La Jeunesse en vind ik het leuk om te tuinieren, schilderen en te wandelen met onze hond. Daarnaast geniet ik samen met Frans, mijn man van onze 3 dochters.
Mijn emailadres is: dianvangils@leerrijk.nl 

Groep 1-2b

 anne
Mijn naam is Anne van Dijk en ik werk in groep 1/2B. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en om te koken. Daarnaast heb ik als hobby duiken. Samen met mijn vereniging verken ik allerlei plassen en meren hier in de buurt. Ik hoop niet alleen de kinderen veel te leren, maar ik hoop ook vooral om veel van hen te leren!
Mijn emailadres is annevandijk@leerrijk.nl 
   

Groep 2

 Wordt in januari 2021 opgestart.

   

Groep 3

Carolien
Ik ben Carolien van Wezel, ik werk dit jaar in groep 3. We starten dit schooljaar met twee nieuwe methodes. De KIM-versie van Veilige Leren Lezen en voor schrijven Pennenstreken. Twee mooie methodes, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van het digibord. Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe schooljaar. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geef ik les in deze groep. Daarnaast ben ik de coördinator van cultuur en het leesonderwijs. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, badmintonnen en gezellige dingen doen. Ik hoop er weer een leuk en leerzaam schooljaar van te maken met kinderen, ouders en collega's.
Mijn emailadres is: carolienvanwezel@leerrijk.nl 
 

 
Mijn naam is Janna Glaser- Lommers. 
Dit schooljaar start ik in groep 5. Later in het schooljaar ga ik ook lesgeven aan groep 3. Ik heb er veel zin in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit jaar ga ik ook aan de slag als rekencoördinator.
Mijn emailadres is: jannaglaser@leerrijk.nl 

 

 

Groep 4

 
Ik ben Simone van Gool. Ik ben 28 jaar en ik woon in Gilze.
Dit schooljaar werk ik van maandag t/m vrijdag als leerkracht van groep 4. 
In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, vind ik het leuk om te koken en ga ik graag gezellige dingen doen met vrienden en familie. Ook heb ik een hondje waar ik gek op ben.
Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan. 
Ik ga er samen met de kinderen in groep 4a een gezellig en leerzaam schooljaar van maken. 
 Mijn emailadres is simonevangool@leerrijk.nl 
   

Groep 5b

Mijn naam is Janna Glaser- Lommers. 

Dit schooljaar start ik in groep 5. Ik heb er veel zin in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit jaar ga ik ook aan de slag als rekencoördinator.
Mijn emailadres is: jannaglaser@leerrijk.nl 
Lindsey  
Mijn naam is Lindsey Dekkers. 
Mijn emailadres is lindseydekkers@leerrijk.nl 

 

   

Groep 5b

 fokaline
 
Mijn naam is Fokaline van Laar.
Mijn emailadres is fokalinevanlaar@leerrijk.nl 
   

Groep 6

Mijn naam is Marjolein Schellekens-van Erp.

Dit schooljaar sta ik in groep 6. Ik vind het erg leuk om met alle kanjers van de Teresiaschool te werken en heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan! Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik op school te vinden. De overige dagen geniet ik thuis van mijn twee kinderen. Samen met juf Amanda ben ik taalcoördinator en samen met juf Petra ben ik kanjercoördinator. We gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken! 
Mijn emailadres is: marjoleinschellekens@leerrijk.nl 
 
 Amanda2016 Mijn naam is juf Amanda Zeebregts. 

Dit schooljaar ben ik  te vinden in groep 6. In mijn vrije tijd ben ik leiding bij de scouting, badminton ik graag en vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met familie en vrienden.

Samen met juf Marjolein ben ik taalcoördinator en met juf Carolien ben ik cultuurcoördinator. Ik heb ontzettend veel zin om in deze nieuwe groepen aan de slag te gaan. Heeft u vragen, loop dan even binnen of stuur een e-mail. 
Mijn emailadres is: amandazeebregts@leerrijk.nl 
   
 Groep 7
Mijn naam is Floor van Ree.
Dit schooljaar sta ik in groep 7. 
Ik heb ontzettend veel zin om in deze groep aan de slag te gaan en alle taken die hierbij komen kijken. We gaan er dit jaar weer een leuk jaar van maken.
Heeft u vragen, loop dan even binnen of stuur een e-mail.
Mijn emailadres is floorvanree@leerrijk.nl 
   

Groep 8

Ik ben juf Petra van Kilsdonk – van den Berg.
Samen met juf Susan geef ik les aan de Kanjers van groep 8.
We gaan de kinderen dit jaar voorbereiden op het voorgezetonderwijs. Dat is iets wat ik heel leuk vind om te doen. 
Daarnaast ben ik Kanjercoördinator en lid van de MR. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. De andere dagen geniet ik thuis van mijn kinderen Bart en Anne.
We gaan er weer een leerzaam en gezellig jaar van maken.
Mijn emailadres is: petravankilsdonk@leerrijk.nl 

0001
 
Mijn naam is Susan van Zelst-Convents.
Komende jaar geef ik, samen met juf Petra, les aan groep 8.
Ik heb er veel zin in en met alle leuke dingen die op ons pad komen, zullen we er een superleuk jaar van maken!
Naast mijn werk in de groep, ben ik lid van de MR en ICT coördinator. Op woensdag ben ik op school voor mijn ICT taken en op donderdag en vrijdag ben ik in de groep te vinden.
Mijn emailadres is: susanvanzelst@leerrijk.nl 
   

Onderwijsassistente en eventmanager

Marjolein Loonen
Mijn naam is Marjolein Loonen. 
Mijn emailadres is marjoleinloonen@leerrijk.nl 

 

Vakleerkracht gym

 
Mijn naam is Guido Timmermans.
Sinds 2013 ben ik in de gemeente Waalwijk buurtsportcoach en zo dus ook betrokken geraakt bij de Teresiaschool in Waalwijk.
Begin 2016 werd ik vakleerkracht gym op deze leuke school en probeer ik kinderen vanaf groep 3 iedere maandag op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met de verschillende aspecten van het bewegingsonderwijs.
In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport en ben ik favoriet wintersporter, heeft u vragen kom dan eens langs of stuur een mail naar: guido.timmermans@beweegburo.nl 

De conciërge

Ik ben Joop Patty.